Back in Shape na de zwangerschap

Terug in vorm komen na je zwangerschap is echt mogelijk! In 8 weken tijd helpen wij jou Back in Shape bij Westvliet Family Sports & Health Club, dé professionele sportschool voor de omgeving van Voorburg en Den Haag. Het speciale programma van MIJN FITPLAN is geschikt voor alle mama’s vanaf 6 weken na de zwangerschap.

De voordelen van ons 12-weken Back in Shape programma
Iedereen die net een kind heeft gekregen weet dat de eerste maanden niet alleen maar rozengeur en maneschijn zijn. Je kindje is fantastisch en je bent helemaal verliefd! Maar je lichaam is niet meer hetzelfde en je energieniveau ook niet, met al die slapeloze nachten en extra zorgen. Zo'n situatie schreeuwt om hulp!

Wij helpen je stap voor stap je weer jezelf te laten voelen: niet alleen het lichaam, ook de hersenen blijven in betere conditie door dagelijks te bewegen. En zo kunnen jij en je partner op een ontspannen en blije manier genieten van jullie kindje!
 

Kies je voor MIJN FITPLAN, dan kies je voor jezelf!

 
JA! Ik wil weer terug in vorm komen! Ik start met MIJN FITPLAN!

Met je eigen MIJN FITPLAN-coach lukt het wel.
De komende 8 weken is het ons doel jou individueel te coachen en er samen voor te zorgen dat je fitter, slanker en strakker wordt door de uitvoering van verantwoorde post-zwangerschapsoefeningen. Je krijgt een persoonlijke coach die je zo goed mogelijk begeleidt met alle kennis, middelen, steun en motivatie die ter beschikking staat. De coach geeft je persoonlijke voedingstips en begeleidt je in het volgen van een gezond vervullend week menu dat je kunt volhouden. Verder stelt je eigen MIJN FITPLAN-coach samen met jou een persoonlijk trainingsplan op waarmee je op verantwoorde wijze kunt werken aan het realiseren van jouw doelstellingen.
 

Jouw 1e motto: mijn verandering start nu!

 
MIJN FITPLAN biedt:
 • Een persoonlijke MIJN FITPLAN-coach.
 • Een gepersonaliseerd trainingsplan gericht op resultaat behalen.
 • Meerder weeg- en meetmomenten gericht op resultaat.
 • Meerdere evaluatie- en sportbegeleidingsmomente.
 • Een workshop ‘Gezonde voeding voor mij’.
 • Een persoonlijk consult voor persoonlijke voedingstips. Je leert over de sleutelprincipes met betrekking tot voiding wat je leert toe te passen voor ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes.
 • Gericht advies over aanvullende trainingsmogelijkheden voor, tijdens en ná het MIJN FITPLAN.
 
Jij staat centraal
In MIJN FITPLAN meten we niet met een standaardmaat voor gemiddelde personen. Wij kijken naar jou:
 • hoe ziet jouw leven eruit?
 • hoe eet en beweeg je nu?
 • hoe druk ben jij in je dagelijks leven?
 • wat is haalbaar voor jou?
 
Nu lukt het wel!
Veranderingen moeten vooral haalbaar zijn en vol te houden. Het belangrijkste van MIJN FITPLAN is dat alles draait om het verbeteren van jouw gezondheid en welzijn waarmee jij je op de langere termijn een levensstijl kunt aanmeten die je een lang, gezond en actief leven kan bieden aan jou én je gezin.
 

MIJN FITPLAN is jouw FITPLAN!


*MIJN FITPLAN programma’s worden aangeboden voor een duur van 8 en 12 weken.


Wil jij ook terug in vorm komen na jouw zwangerschap? Meld je dan hier vandaag nog aan voor het 8  weken Back in Shape programma van MIJN FITPLAN!
 

JA! Ik start met het BACK IN SHAPE programma!

Cookie instellingen