Fit Challenge - 8-12 weken traject

Wil jij in korte tijd fitter worden, afvallen, je gezondheid verbeteren en je lekkerder in je vel zitten? Fitter, slanker en gezonder word je met het speciale 8-wekenprogramma MIJN FITPLAN bij Max Health Club voor Den Haag en omgeving Voorburg en Leidschendam. Wij dagen je uit! Doe je mee?
 
Dit is niet je eerste poging!
Herken je het volgende patroon? Je hebt eerder bedacht: nu ga ik sporten en krijg ik weer de conditie terug van toen ik 20 was. Ik voelde me toen 'on top of the world' en dat wil ik weer! De eerste weken ga je gemotiveerd van start in de sportschool of misschien wel thuis met die paar gewichtjes die tot dan lagen te verstoffen onder het bed. Na verloop van tijd wordt het volhouden van de oefeningen steeds moeilijker. Het is een beetje laat geworden de vorige avond, je voelt je moe en je denkt, "ach, vandaag maar even niet." De momenten van geen zin komen vaker.  Ongemerkt stap je weer over op je oude beweegplan: niet bewegen. Je spieren verslappen weer en de mooie lijnen verdwijnen en je conditie holt achteruit. Je bent weer terug op je oude niveau … of zelfs wat lustelozer.

Dit kan anders!
Met onze speciale 8-weekse Fit Challenge van MIJN FITPLAN* behaal je resultaat zonder motivatie te verliezen. dit is mogelijk, omdat je wordt begeleid door je eigen persoonlijke MIJN FITPLAN-coach die jou leert wat de goede voedingsleuzes zijn voor jou en welke beweging past bij jouw lichaam, gezondheid en doelstelling. Je kiest voor een verandering van je levensstijl die bij jou past en die jij wél kunt volhouden. Jij wordt fitter, maar nu blijf je het ook! 

Kies je voor MIJN FITPLAN, dan kies je voor jezelf!
 
"De 8 weken zijn voorbij gevlogen!
Ik ben helemaal gelukkig met de voedingsadviezen van Nikita waardoor voor mij een wereld is opengegaan. Ik heb mij vanmorgen thuis gewogen en kan je zeggen dat er vandaag precies 10 kilo af is in deze 2 maanden. Natuurlijk ga ik hiermee door en hoop dat dit komende maanden nog een keer gaat lukken. Natuurlijk heb ik het zelf moeten doen, maar heb veel steun aan de adviezen en ideeën van Nikita gehad.
Hartelijk dank voor de gastvrije ontvangst op jullie mooie sportlocatie!"
– Deelnemer Albert Schouten

JA! Ik wil me fitter voelen en blijven! Ik start met MIJN FITPLAN!
 
Met je eigen MIJN FITPLAN-coach lukt het wel.
De komende 8 weken is het ons doel jou individueel te coachen fitter te worden. Je krijgt een persoonlijke coach die je zo goed mogelijk begeleidt met alle kennis, middelen, steun en motivatie die ter beschikking staat. De coach geeft je persoonlijke voedingstips en begeleidt je in het volgen van een gezond vervullend week menu dat je kunt volhouden. Verder stelt je eigen MIJN FITPLAN-coach samen met jou een persoonlijk trainingsplan op, waarmee je op verantwoorde wijze kunt werken aan het realiseren van jouw doelstellingen.
 

Jouw 1e motto: mijn verandering start nu!

 

MIJN FITPLAN biedt:

 • Een persoonlijke MIJN FITPLAN-coach.
 • Een gepersonaliseerd trainingsplan gericht op resultaat behalen.
 • Meerdere weeg- en meetmomenten gericht op resultaat.
 • Meerdere evaluatie- en sportbegeleidingsmomente.
 • Een workshop ‘Gezonde voeding voor mij’.
 • Een persoonlijk consult voor persoonlijke voedingstips. Je leert over de sleutelprincipes met betrekking tot voeding wat je leert toe te passen voor ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes.
 • Gericht advies over aanvullende trainingsmogelijkheden voor, tijdens en ná het MIJN FITPLAN.
 
Jij staat centraal
In MIJN FITPLAN meten we niet met een standaardmaat voor gemiddelde personen. Wij kijken naar jou:
 • hoe ziet jouw leven eruit?
 • hoe eet en beweeg je nu?
 • hoe druk ben jij in je dagelijks leven?
 • wat is haalbaar voor jou?

 
Nu lukt het wel!
Veranderingen moeten vooral haalbaar zijn en vol te houden. Het belangrijkste van MIJN FITPLAN is dat alles draait om het verbeteren van jouw gezondheid en welzijn waarmee jij je op de langere termijn een levensstijl kunt aanmeten die je een lang, gezond en actief leven kan bieden. 
 

MIJN FITPLAN is jouw FITPLAN!

 
*MIJN FITPLAN programma’s worden aangeboden voor een duur van 8 en 12 weken.


 
Wil jij nu gedurende 8 weken een fittere start maken onder begeleiding van jouw eigen Mijn FITPLAN coach? Meld je dan hier vandaag nog aan!

JA! Ik start met de Fit Challenge!

Cookie instellingen