Fit & Slank

Wil jij afvallen en in korte tijd je lekker in je vel zitten?
Afvallen en je slank en fit voelen doe je bij Max Health Club Aan de Vliet voor de omgeving van Den Haag en Voorburg met het speciale 8-wekenprogramma MIJN FITPLAN.
 
Diëten maakt dik!
Herken je het volgende patroon? Je hebt een dieet gevonden dat helemaal bij je past. De eerste weken vliegen de kilo’s er af. Na verloop van tijd wordt het afvallen steeds moeilijker. Je krijgt het idee dat je steeds minder kunt eten om toch nog gewicht te verliezen. Als je jezelf een keer tegoed doet aan iets lekkers ben je direct weer een kilo aangekomen. Ongemerkt stap je weer over op je oude voedingspatroon. Je gewicht is weer terug op het oude niveau … of zelfs hoger.
Uit onderzoek blijkt dat je na iedere lijnpoging eerder en meer in gewicht aankomt.
 
Dit kan anders!
Met ons speciale 8 weken Fit & Slank programma van MIJN FITPLAN* behaal je resultaat zonder een hongerdieet te volgen, maar met begeleiding gericht op gezonde voeding en de juiste vorm van beweging. Je kiest voor een verandering van levensstijl die bij jou past en die je wél kunt volhouden. Die kilo’s gaan eraf en nu blijven ze eraf.

Kies je voor MIJN FITPLAN, dan kies je voor jezelf!
 
JA! Ik wil fit en slank zijn! Ik start met MIJN FITPLAN!
 
Met je eigen MIJN FITPLAN-coach lukt het wel.
De komende 8 weken is het ons doel jou individueel te coachen in het slanker en fitter worden. Je krijgt een persoonlijke coach die je zo goed mogelijk begeleidt met alle kennis, middelen, steun en motivatie die ter beschikking staat. De coach geeft je persoonlijke voedingstips en begeleidt je in het volgen van een gezond vervullend week menu dat je kunt volhouden. Verder stelt je eigen MIJN FITPLAN-coach samen met jou een persoonlijk trainingsplan op waarmee je op verantwoorde wijze kunt werken aan het realiseren van jouw doelstellingen.
 

Jouw 1e motto: mijn verandering start nu!


MIJN FITPLAN biedt:

 • Een persoonlijke MIJN FITPLAN-coach.
 • Een gepersonaliseerd trainingsplan gericht op resultaat behalen.
 • Meerder weeg- en meetmomenten gericht op resultaat.
 • Meerdere evaluatie- en sportbegeleidingsmomente.
 • Drie persoonlijke consulten voor voedingstips gericht op 'gezonde voeding voor mij'.
 • Je leert over de sleutelprincipes met betrekking tot voeding wat je leert toe te passen voor ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes. Dit is waardevolle kennis voor altijd!
 • Gericht advies over aanvullende trainingsmogelijkheden voor, tijdens en ná het MIJN FITPLAN.
 
Jij staat centraal
In MIJN FITPLAN meten we niet met een standaardmaat voor gemiddelde personen. Wij kijken naar jou:
 • hoe ziet jouw leven eruit?
 • hoe eet en beweeg je nu?
 • hoe druk ben jij in je dagelijks leven?
 • wat is haalbaar voor jou?

 
Nu lukt het wel!
Veranderingen moeten vooral haalbaar zijn en vol te houden. Het belangrijkste van MIJN FITPLAN is dat alles draait om het verbeteren van jouw gezondheid en welzijn waarmee jij je op de langere termijn een levensstijl kunt aanmeten die je een lang, gezond en actief leven kan bieden.

 

MIJN FITPLAN is jouw FITPLAN!


"De 8 weken zijn voorbij gevlogen!
Ik ben helemaal gelukkig met de voedingsadviezen van Nikita waardoor voor mij een wereld is opengegaan. Ik heb mij vanmorgen thuis gewogen en kan je zeggen dat er vandaag precies 10 kilo af is in deze 2 maanden. Natuurlijk ga ik hiermee door en hoop dat dit komende maanden nog een keer gaat lukken. Natuurlijk heb ik het zelf moeten doen, maar heb veel steun aan de adviezen en ideeën van Nikita gehad.
Hartelijk dank voor de gastvrije ontvangst op jullie mooie sportlocatie!"
– Deelnemer Albert Schouten
 

*MIJN FITPLAN programma’s worden aangeboden voor 8 weken en 12 weken.
 
Wil jij nu gedurende 8 weken een fitter en slanker worden onder begeleiding van je eigen MIJN FITPLAN coach? Meld je dan hier vandaag nog aan!

JA! Ik start met het 12-weekse Fit & Slank programma.

Cookie instellingen