Start met Bewegen 55+

Starten met bewegen en je fitter, slanker en sterker gaan voelen kan ook prima als je niet meer de jongste bent! Achter de geraniums gaan zitten is uit de tijd. De huidige generatie ouderen wil zich graag jong en vitaal blijven voelen. Om dat te bereiken, moet je vooral in beweging blijven.

Starten met bewegen doe je met het speciale 8-weekse MIJN FITPLAN- programma bij Max Health Club voor Den Haag en omgeving Voorburg.


De voordelen van ons 8-weken Start met Bewegen-programma van MIJN FITPLAN
Bewegen heeft diverse voordelen. Het is goed voor hart- en bloedvaten, verkleint de kans op diabetes, versterkt de botten, zorgt voor een betere afweer en een fitter gevoel! Leer jouw grenzen kennen en vermijd daardoor blessures. Niet alleen het lichaam, ook de hersenen blijven in betere conditie door dagelijks te bewegen.
 
Een gezonde oude dag
Onderzoek heeft aangetoond dat mensen die fysiek een heel actief leven leiden minder kans hebben op Alzheimer. Dat komt doordat beweging een gunstige invloed heeft op een aantal belangrijke risicofactoren voor Alzheimer: hoge bloeddruk, overgewicht en diabetes.
 

Kies je voor MIJN FITPLAN, dan kies je voor jezelf!

 
JA! Ik wil een fitte en gezonde oude dag! Ik start met bewegen met MIJN FITPLAN!
 
Met je eigen MIJN FITPLAN-coach lukt het wel.
De komende 8 weken is het ons doel jou individueel te coachen in het slanker en fitter worden. Je krijgt een persoonlijke coach die je zo goed mogelijk begeleidt met alle kennis, middelen, steun en motivatie die ter beschikking staat. De coach geeft je persoonlijke voedingstips en begeleidt je in het volgen van een gezond vervullend week menu dat je kunt volhouden. Verder stelt je eigen MIJN FITPLAN-coach samen met jou een persoonlijk trainingsplan op waarmee je op verantwoorde wijze kunt werken aan het realiseren van jouw doelstellingen.
 

Jouw 1e motto: mijn verandering start nu!

 

MIJN FITPLAN biedt:

 • Een persoonlijke MIJN FITPLAN-coach.
 • Een gepersonaliseerd trainingsplan gericht op resultaat behalen.
 • Meerdere weeg- en meetmomenten gericht op resultaat.
 • Meerdere evaluatie- en sportbegeleidingsmomente.
 • Een workshop ‘Gezonde voeding voor mij’.
 • Een persoonlijk consult voor persoonlijke voedingstips. Je leert over de sleutelprincipes met betrekking tot voeding wat je leert toe te passen voor ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes.
 • Gericht advies over aanvullende trainingsmogelijkheden voor, tijdens en ná het MIJN FITPLAN.
 
Jij staat centraal
In MIJN FITPLAN meten we niet met een standaardmaat voor gemiddelde personen. Wij kijken naar jou:
 • hoe ziet jouw leven eruit?
 • hoe eet en beweeg je nu?
 • hoe druk ben jij in je dagelijks leven?
 • wat is haalbaar voor jou?

 
Nu lukt het wel!
Veranderingen moeten vooral haalbaar zijn en vol te houden. Het belangrijkste van MIJN FITPLAN is dat alles draait om het verbeteren van jouw gezondheid en welzijn waarmee jij je op de langere termijn een levensstijl kunt aanmeten die je een lang, gezond en actief leven kan bieden. 
 

MIJN FITPLAN is jouw FITPLAN!

 
Faciliteiten uitermate geschikt voor 55-plussers
Tijdens de 8 weken van MIJN FITPLAN mag je gebruik maken van alle faciliteiten van Westvliet Fitness- & Racketclub, waaronder: groepslessen, sauna, tennis, squash, fitness en nog veel meer. Er zijn veel lessen die speciaal geschikt zijn als je 55+ bent. Denk daarbij aan lessen, zoals: Yoga 55+, Tai Ji Qi Gong, Zumba Gold, Yoga Mix, Pilates en meer. Laat je adviseren door jouw persoonlijke MIJN FITPLAN-coach!

*MIJN FITPLAN programma’s worden aangeboden voor een duur van 8 en 12 weken.


 
Wil jij ook ervaren wat beweging voor jou kan doen? Meld je dan hier vandaag nog aan voor het programma 'Start met Bewegen' van MIJN FITPLAN!

JA! Ik START MET BEWEGEN en meld mij aan.

Cookie instellingen