Sterk & Fit

Wil jij in korte tijd sterker en fitter worden en je lekker in je vel voelen?
Sterker en fitter word je met het speciale 8-weekse MIJN FITPLAN- programma bij Max Health Club Aan de Vliet in de regio Den Haag, Voorburg en Leidschendam.


Herken je het volgende patroon?
Je hebt ooit eens bedacht: nu ga ik sporten en dan word ik weer zoals ik er uit zag toen ik 20 was. Dat wil ik terug! De eerste weken ga je gemotiveerd van start in de sportschool of misschien wel thuis met die paar gewichtjes die nog onder je bed stof lagen te vergaren. Na verloop van tijd wordt het volhouden van de oefeningen steeds moeilijker. Het is een beetje laat geworden de vorige avond, je bent moe en je denkt: ‘ach, vandaag maar even niet.’ Die momenten van ‘geen zin’ komen vaker.  Ongemerkt stap je weer over op je oude beweegplan: niet bewegen. Je spieren verslappen weer en de mooie lijnen verdwijnen. Je bent weer terug op je oude niveau … of zelfs wat lustelozer.
 
Dit kan anders!
Met ons speciale 8 weken Sterk & Fit programma van MIJN FITPLAN* behaal je resultaat zonder motivatie te verliezen. Je wordt door jouw persoonlijke MIJN FITPLAN-coach begeleid op het eten van gezonde voeding en het uitvoeren van de juiste vorm van beweging. Je kiest voor een verandering van je levensstijl die bij jou past en die je wél kunt volhouden. Jij wordt sterker, maar nu blijf je het ook! 

Kies je voor MIJN FITPLAN, dan kies je voor jezelf!
 
"De 8 weken zijn voorbij gevlogen!
Ik ben helemaal gelukkig met de voedingsadviezen van Nikita waardoor voor mij een wereld is opengegaan. Ik heb mij vanmorgen thuis gewogen en kan je zeggen dat er vandaag precies 10 kilo af is in deze 2 maanden. Natuurlijk ga ik hiermee door en hoop dat dit komende maanden nog een keer gaat lukken. Natuurlijk heb ik het zelf moeten doen, maar heb veel steun aan de adviezen en ideeën van Nikita gehad.
Hartelijk dank voor de gastvrije ontvangst op jullie mooie sportlocatie!"
– Deelnemer Albert Schouten

JA! Ik wil sterk en fit zijn en blijven! Ik start met MIJN FITPLAN!
 
Met je eigen MIJN FITPLAN-coach lukt het wel.
De komende 8 weken is het ons doel jou individueel te coachen in het sterker en fitter worden. Je krijgt een persoonlijke coach die je zo goed mogelijk begeleidt met alle kennis, middelen, steun en motivatie die ter beschikking staat. De coach geeft je persoonlijke voedingstips en begeleidt je in het volgen van een gezond vervullend week menu dat je kunt volhouden. Verder stelt je eigen MIJN FITPLAN-coach samen met jou een persoonlijk trainingsplan op waarmee je op verantwoorde wijze kunt werken aan het realiseren van jouw doelstellingen.
 

Jouw 1e motto: mijn verandering start nu!

 

MIJN FITPLAN biedt:

 • Een persoonlijke MIJN FITPLAN-coach.
 • Een gepersonaliseerd trainingsplan gericht op resultaat behalen.
 • Meerdere weeg- en meetmomenten gericht op resultaat.
 • Meerdere evaluatie- en sportbegeleidingsmomente.
 • Een workshop ‘Gezonde voeding voor mij’.
 • Een persoonlijk consult voor persoonlijke voedingstips. Je leert over de sleutelprincipes met betrekking tot voeding wat je leert toe te passen voor ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes.
 • Gericht advies over aanvullende trainingsmogelijkheden voor, tijdens en ná het MIJN FITPLAN.
 
Jij staat centraal
In MIJN FITPLAN meten we niet met een standaardmaat voor gemiddelde personen. Wij kijken naar jou:
 • hoe ziet jouw leven eruit?
 • hoe eet en beweeg je nu?
 • hoe druk ben jij in je dagelijks leven?
 • wat is haalbaar voor jou?

 
Nu lukt het wel!
Veranderingen moeten vooral haalbaar zijn en vol te houden. Het belangrijkste van MIJN FITPLAN is dat alles draait om het verbeteren van jouw gezondheid en welzijn waarmee jij je op de langere termijn een levensstijl kunt aanmeten die je een lang, gezond en actief leven kan bieden.

 

Mijn FITPLAN is jouw FITPLAN!


* MIJN FITPLAN programma’s worden aangeboden voor een duur van 8 weken en 12 weken.
 
Wil jij nu gedurende 8 weken een sterkere en fittere start maken onder begeleiding van jouw eigen MIJN FITPLAN coach? Meld je hier dan vandaag nog aan!

JA! Ik start met het 8-weekse Sterk & Fit programma

Cookie instellingen