Activiteiten overzicht

Iedereen weet hoe belangrijk sport en spel is voor de gezonde motorische en sociale ontwikkeling van onze kinderen. Max Health Club Aan de Vliet biedt alle ouders in de omgeving van Den Haag en Voorburg de mogelijkheid deze ontwikkeling bij hun kinderen te stimuleren.
 
Een uitgebreid aanbod van sport- en spelactiviteiten voor kids.
Op tijd starten met sport en bewegen is erg belangrijk. Om voort te borduren op de dagelijkse beweging van kinderen en tieners bieden we bij Max Health Club Aan de Vliet sport- en spelmogelijkheden voor hen aan. We beschikken over een ruime fitnessruimte met verschillende apparaten en we bieden tevens een scala aan Kidslessen.
 
Ons aanbod:
  • Judo* (2 t/m 16 jaar): spelenderwijs de motorische ontwikkeling stimuleren met leuke oefeningen en judopartijen in onze judoschool.
  • KidsBootcamp (4 t/m 12 jaar): verschillende sport- en spelactiviteiten gericht op conditie, lenigheid en coördinatie
  • KidsSquash (7 t/m 12 jaar): met deze basistraining heb je de spelregels en technieken van squash snel onder de knie
  • Dansles door Ballet- en Dansstudio Door Laverman**

 

Verantwoord meer bewegen
Bij Max Health Club Aan de Vliet kunnen tieners van 12 t/m 15 jaar gebruik maken van onze fitnessruimte. Fitness voor tieners gaat gepaard met een gestructureerd begeleidingstraject; elke vier weken wordt er een vaste afspraak met de fitnessinstructeur gemaakt om de voortgang te bekijken. Tieners mogen gebaseerd op beschikbaarheid ook gebruik maken van de racketsporten.
 
Aanbod tieners

  • Teen Fitness – Vrije fitness training met gepersonaliseerd trainingsprogramma met 4-wekelijkse  evaluatiesessies
  • Kids racketsporten: maandag t/m vrijdag van 07.00 tot 17.00 uur en in het weekend van 12.00 tot 16.00 uur
  • Judo* – meld je aan en de docent deelt je in jouw leeftijdscategorie. Vanaf 16 kun je meedoen aan de judoles voor volwassenen.
 
Al ons Kids- en Teenaanbod in een overzicht
Sport Spel
  Kinderoppasservice (0-4 jarigen)
KidsBootcamp (4-12 jarigen)  
Kids Judo (2+)*  
KidsSquash (7-12 jarigen)  
Kids Racketsporten (4-12 jarigen)  
Tiener Fitness - vrije training (12+)  
Ballet**  
Tennisles**  

 

* Voor het deelnemen aan judolessen dient een apart judolidmaatschap ‘Club Judo’ te worden afgesloten. Met een kleine upgrade van €10 mag je kind ook deelnemen aan KidsBootcamp, KidsYoga en Kids Squash.
Wil je kind niet judoën, maar wel deelnemen aan de andere Westvliet Kidsactiviteiten, sluit dan een regulier Club Kids lidmaatschap af. Wij informeren je graag over onze mogelijkheden en tarieven. 

** De lessen van Ballet- en Dansstudio Door Laverman zijn niet inbegrepen bij de Club Kids of Club Judo lidmaatschappen. Deze lessen worden verzorgd door partners van Westvliet. 

Proefles
Denk je dat jouw kind een van onze sport- en/of spel activiteiten leuk zou vinden?
Vul dan onderstaand formulier in voor het aanvragen van een proefles en wij nemen z.s.m. contact met je op. Vriendjes en vriendinnetjes mogen mee, maar geef het wel even aan op het formulier bij opmerkingen.
 

Ik vraag een proefles aan voor mijn kind.

Cookie instellingen