Bedrijfsfitness

Voor gezond personeel en een laag ziekteverzuim is het slim om een contract voor bedrijfsfitness af te sluiten bij Max Health Club Aan de Vliet voor alle bedrijven in Den Haag en omgeving en alle medewerkers woonachtig in de omgeving van Den Haag, Voorburg, Leidschendam en Rijswijk.

Ja! Ik wil fit en gezond personeel hebben!

Gezonde arbeidsvoorwaarde
Met Bedrijfsfitness als gezonde arbeidsvoorwaarde stimuleer je je personeel om er een gezonde levensstijl op na te houden, waar sport een belangrijk onderdeel van is. Door het aanbieden van bedrijfsfitness geef je je medewerkers de mogelijkheid om met gemiddeld 40% belastingvoordeel te fitnessen bij Westvliet! Dat maakt fitness ineens een stuk voordeliger.
 
Waarom bedrijfsfitness?
Fitness is de meest beoefende sport in Nederland. Het is overal in het land te beoefenen, heeft slechts een zeer geringe kans op blessures en is zowel voor de beginnende als de ervaren sporter geschikt. Deze pluspunten in combinatie met de fiscale mogelijkheden, maken bedrijfsfitness een ideale arbeidsvoorwaarde. Het is bovendien niet alleen gezond en motiverend, maar levert ook een bijdrage aan het terugdringen van verzuim.

Korting via bedrijven is mogelijk via:

  • Bedrijfsfitness Nederland
  • Nationaal Gezondheidsplan
  • Een eigen persoonlijke deal op maat voor de medewerkers van jouw bedrijf!

 
Andere bedrijfsfitness mogelijkheden
Naast een bedrijfsfitnessplan is het ook mogelijk een kortingsregeling af te spreken bij Westvliet voor jouw personeel. In dat geval gaan wij uit van minimaal 10 personeelsleden die lid zullen worden bij Westvliet. Het personeel draagt zelf de kosten voor het lidmaatschap, maar geniet wel maandelijks procentueel korting als medewerker van jouw bedrijf. De korting start al vanaf 10 personeelsleden die lid worden en kan oplopen afhankelijk van het aantal personeelsleden dat lid wordt.
 
Kortingsstaffels naar aantal personeelsleden lid

  • 10-19: geen entreekosten, geen restmaandbetaling, 10% korting op de maandcontributie.
  • 20>: geen entreekosten, geen restmaandbetaling, 25% korting op de maandcontributie.

 
Faciliteiten
Werknemers mogen gebruikmaken van alle faciliteiten van Westvliet, zoals: fitness, groepslessen en racketsporten, sauna en meer. Kijk op ons overzicht wat daar allemaal bij hoort.
 
Bedrijfsarrangementen
Max Health Club Aan de Vliet beschikt over verschillende groepsleszalen en een sfeervolle serre,  die te huur is voor activiteiten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vergaderingen, presentaties, cursussen, workshops, oefenruimte en personeelsfeesten. Onze serre is voorzien van een open draadloos netwerk. Het is ook mogelijk uw activiteit te combineren met een smakelijke lunch of sfeervol diner in onze brasserie.
 
De huurprijzen (excl. BTW) variëren van:
Dagdeel:          € 125,-
Hele dag:         € 250,-
Beamer:           € 25,-
 
Adverteren bij Westvliet
Wil je jouw bedrijf op de kaart zetten bij al onze ruim 3000 leden en de honderden jaarlijkse bezoekers? Dat kan door het sponsoren van een sqaushbaan!
Adverteren op een squashbaan bij Westvliet ondersteunt de sport én helpt jouw bedrijf onder de aandacht te komen van potentiele klanten in de regio. Klik hier voor meer informatie.
 
Meer informatie over bedrijfsfitness en arrangementen
Heb je interesse in wat Max Health Club Aan de Vliet voor jouw bedrijf kan betekenen? Dan kun je jezelf of je bedrijf middels onderstaand formulier aanmelden. Vul je gegevens in en klik op verzenden. We nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een persoonlijke kennismaking. 

Informatie aanvraag

Cookie instellingen