Reserveren FAQs

Hieronder staan de meest gestelde vragen (FAQ) over het online reserveren bij Max Health Club Aan de Vliet. Staat uw vraag er niet tussen, neem dan online contact op of bel 070-3864440.

Hoe maak ik gebruik van online reserveren?
Voor het reserveren van banen kunt u gebruik maken van het inlogveld in het vorige scherm of van deze link.

Hoe meld ik mij aan?
Om online te reserveren moet u zich eerst registreren voor de website. U kunt zich hier registreren. U ontvangt dan z.s.m. uw inloggegevens. Heeft u zich al geregistreerd, dan kunt u inloggen met uw gegevens en direct een reservering maken. Klik hier voor het direct maken van een reservering.

Hoe maak ik een reservering?
Banen die nog vrij zijn en die u kunt reserveren worden weergegeven met een tijdsaanduiding. Om te reserveren kunt u klikken op een van deze vrije banen. Vervolgens geeft u aan of u lid bent of geen lid bent van Westvliet. Uw naam wordt automatisch weergegeven als eerste speler. U dient echter ook een tweede speler op te geven. De naam van uw tennis- of squashpartner vult u in het tweede hokje in. Daarna klikt u op ‘persoon zoeken’ en klikt u de juiste persoon aan. U kunt onderaan de pagina de reservering bevestigen.

Hoe geef ik aan dat ik met een introducé kom?
Wilt u met een introducé komen spelen, vult u dan als tweede persoon ‘intro' in en klik op ‘persoon zoeken’. U kunt de reservering onderaan de pagina bevestigen.

Ik ben lid en speel met een introducé.
Het lid is altijd verantwoordelijk voor zijn introducé (zie ook huisregels). Wilt u niet vooraf voor uw introducé betalen dan reserveert u niet en kijkt u ter plekke of er een baan vrij is. U bent afhankelijk van de beschikbare vrije banen op dat moment 

Ik wil niet vooraf betalen maar ter plekke. 
U bent afhankelijk van de beschikbare vrije banen op dat moment.

Ik speel met een introducé en heb een dagpas, hoe kan ik reserveren?
Een dagpas is door Westvliet ter beschikking gesteld. Het is geen betaalmiddel voor racketsporten. Er kan niet van tevoren worden gereserveerd.

Ik squash alleen, hoe kan ik reserveren?
Niet, 2 leden hebben mogelijkheid om 1 blok te reserveren. U bent welkom op iedere vrije baan te oefenen zolang als u wilt. U bent afhankelijk van de beschikbare vrije banen op dat moment

Ik heb gereserveerd en de reservering geannuleerd moet worden.
Tot en met 24 uur van tevoren kunt u zelf de reservering verwijderen en/of verplaatsen.

Ik heb gereserveerd en betaald, maar de reservering moet geannuleerd worden.
Graag bellen en in overleg met ons de nieuwe afspraak plannen. Wij zetten bij de reservering dat deze is betaald. Geld retour is niet mogelijk.

Ik heb al een reservering maar wil graag nog een keer met iemand anders spelen.
Nadat u gespeeld heeft, kunt u een nieuwe reservering maken. U verwijdert de reservering op de meest rustige periode en maakt alleen de prime time reservering

Ik heb al een blok gereserveerd maar wil graag nog langer spelen kan dat?
U kunt altijd doorspelen bij voldoende beschikbare banen en in overleg met de receptie.

Ik speel met 3 introducés en wil 2 blokken spelen.
1 blok wordt gereserveerd als lid + intro (€12,50) Het tweede blok kan worden gereserveerd als niet leden (volledige baanhuur).

Ik heb privéles van de tennisschool, hoe kan ik reserveren?
Dit moet door tennisschool Jan de Rook zelf worden gereserveerd.

Ik wil graag tennissen maar ik heb geen partner(s)
U kunt een inlogcode maken in ons reserveringsprogramma hierboven. U kunt kiezen voor de optie 'Sportvrienden' en zo nieuwe mensen leren kennen om mee te tennissen.
 

Informatie aanvraag

Cookie instellingen