Postnatale Mama Yoga

NIEUW! Vanaf november 2022:
Alle moeders opgelet! Onthaasten en minder stressen doe je tijdens de Postnatale Mama Yoga bij Max Health Club Den Haag voor de regio Voorburg.


Wat is Mama Yoga
Op de foto staat een moeder met kind. Dit is symbolisch bedoeld. Tijdens de Mama Yoga mag je even alle zorgen om en over loslaten, een uurtje voor jezelf zonder kind, zodat jij daarna weer die super mama kan zijn! En daarbij werk je ook aan het Back in Shape komen van jouw lichaam.

Het lichaam een handje helpen na zwangerschap
MamaYoga is speciaal voor vrouwen die net een kindje hebben gekregen. 
Het krijgen van een kindje is een hele verandering in je leven; het is een tijd van grote vreugde maar soms ook onzekerheid. Zowel lichamelijk als geestelijk zoek je weer balans. Via deze postnatale yoga wordt je ondersteund in het hervinden hiervan. Door middel van yoga- en ademhalingsoefeningen wordt je spierkracht weer opgebouwd en voel je de energie weer stromen. 

De voordelen van Mama Yoga
Je gaat je sterker en vitaler voelen. Het bekkengebied, de buikspieren, maar ook schouders, nek, armen en rug zullen volop aandacht krijgen. Naast het opbouwen van spierkracht is er ook aandacht voor ontspanning en merk je hoe je zowel fysiek, mentaal als emotioneel spanning los kunt laten.

De cursus is specifiek gericht op:
  • Oefeningen die bekkenbodem, buik en rug versterken
  • Geleidelijke opbouw van kracht, stevigheid en conditie
  • Opbouwen van nieuwe energie
  • Rust en aandacht voor jezelf
  • Voedingshoudingen
  • Til-technieken
 
Balans van lichaam en geest
Op deze manier kan jouw lichaam na de zwangerschap een hernieuwde balans vinden.
MamaYoga is bedoeld voor moeders vanaf 6 weken tot 1 jaar na een bevalling, soms langer als het lichaam nog niet volledig is hersteld.
 
Doe mee met Mama Yoga!
Het betreft geen cursus, waardoor je altijd kunt instromen en mee kunt doen zolang als jij wilt. Als je lid bent kun je gratis deelnemen aan deze lessen en tijdens de maanden dat het echt niet meer gaat, kun je kosteloos jouw lidmaatschap voor maximaal 6 maanden 'bevriezen'. Je betaalt dan ook geen contributie.

Wil je liever niet lid worden?
Dat kan ook. Als je liever nog niet-lid wilt worden, kun je een rittenkaart aanschaffen.

Rittenkaarten
  • 10-rittenkaart voor €115 (4 maanden geldig)
 
Kijk voor tijden op het lesrooster.

Wil je een keer een proefles volgen?
Dat kan. Vul onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met je op.
Cookie instellingen