Yin Yoga

Yin Yoga is bij uitstek geschikt voor iedereen - jong en oud (ook 50-plussers!) en dames én heren. De les is te volgen bij Max Health Club Aan de Vliet voor Den Haag, Voorburg, Leidschendam, Leidschenveen, Rijswijk en omgeving.

Dit is Yin Yoga
Vergeleken met de meeste actieve (yang) yogastijlen, wordt Yin Yoga op een meer passieve manier beoefend. Het effect is echter dieper doordat je lang (één tot vijf minuten) in een houding blijft. Het werkt op de banden, pezen, gewrichten en energiebanen en is een optimale aanvulling op de spierversterkende Yang yogastijlen. Niet te onderschatten is het meditatieve effect van Yin Yoga.

Goed voor gewrichten, pezen en banden
Je houdt een houding twee tot vijf minuten of langer aan, wat een werking heeft op de diepliggende weefsels zoals banden, pezen, gewrichten en fascia. Door de rustige en zachte strekkingen kom je makkelijk in contact met de subtielere lagen in je lichaam zoals energie, emoties en geest. Tijdens lessen worden ook oefeningen uit Qi Gong, Tai Ji, Do-in gedaan om je lichaamsbewustzijn te cultiveren.

Ontspanning
Yin Yoga is van natuur meditatief, voedend en herstellend. Het biedt een optimale balans voor het drukke, actieve leven. Meer energie, veerkracht en harmonie door zachtheid toe te laten.

Deze les is geschikt voor iedereen van alle leeftijden; jong en oud en van elk geslacht.
50-plussers zullen ervaren waarom je deze les tot op hoge leeftijd kunt blijven volgen.  

Yoga test

Cookie instellingen