Yoga algemeen

Voor yogalessen zit je goed bij Max Health Club Aan de Vliet voor Voorburg, Leidschendam, Leidschenveen, Rijswijk en omgeving. Met diverse soorten yogalessen bieden wij diversiteit en ruime keuze in tijden over de hele week verspreid. Onze yogalessen worden gegeven door echte yogaprofessionals. Jij bent in goede handen bij ons! 

Wat is yoga
Yoga is duizenden jaren geleden ontwikkeld in het Oosten en gebaseerd op kennis over de relatie tussen lichaam en geest. Die kennis kun je ten dele ook in het Boeddhisme en Hindoeïsme terugvinden. Maar de focus verschilt: in de Oosterse religies ligt de nadruk op vaste rituelen, gebed en een godsbesef. In Yoga werk je met name aan een positieve manier van leven en zorg je voor een gezond lichaam en een gezonde geest.

Yoga brengt balans
Yoga betekent het in balans brengen van lichaam en geest. Het woord yoga betekent ‘verbinden’. Maar het verbinden gaat verder. In deze hectische maatschappij nemen wij veel te weinig tijd om tot rust te komen. Onze gedachten gaan door, we slapen niet altijd even goed en het teveel aan stress zorgt voor stijve vastzittende spieren. Yoga helpt jou even stil te staan. Het begint bij letterlijk een uurtje voor jezelf nemen in de les, maar als je regelmatig yoga beoefent, gebeurt er iets anders.

De voordelen van yoga
Yoga maakt je bewust van je innerlijke belevingswereld, wat je een rijke kennis over jezelf in alle toonlagen, zowel fysiek als geestelijk oplevert. Je leert weer beter tot ontspanning te komen met alle gevolgen van dien: betere nachtrust, minder stijve vastzittende spieren en een rustige regelmatige diepe ademhaling.

Met yoga fit, sterker, soepeler én meer ontspannen
Door de verschillende bewegingen die oga kenmerken vind je meer ontspanning, word je soepeler én word je sterker! Naast een reguliere yogales, bieden wij veel variaties. Kijk op ons lesrooster voor dagen en tijden.

Deze yogalessen kun je allemaal volgen bij Westvliet:
Soort les Duur in ' Intensiteit Calorieeën
Hatha Yoga 75 laag 250
Dynamic Flow Yoga 75 midden 300
Power Yoga 75 midden 300
Yin yoga 75 laag 200
Zwangerschapsyoga 60/75 laag 200

 

Doe de gratis en vrijblijvende online yogatest
Benieuwd welke yogalessen het beste bij jou passen? Waar wacht je nog op? Doe de online yogatest en ontdek welke vorm van yoga het beste bij jou past. Het kost je slechts 1 minuut en is geheel vrijblijvend. Door het invullen van de yogatest doe je meteen een aanvraag voor een gratis proefles yoga! Zo kun je in alle rust kennis maken met yoga bij Westvliet.

Yoga test

Cookie instellingen