Judo voor volwassenen

Op zoek naar judo in Den Haag, Voorburg, Leidschendam, Rijswijk, Leidschenveen en omgeving? Kom dan eens kijken bij Max Health Club Aan de Vliet! Wij geven al jarenlang judo-les aan kinderen en sinds 2017 zijn wij ook begonnen met het geven van judo aan volwassenen. Onze judo school telt inmiddels ruim 500 leden!

Waarom judo?
Judo is niet alleen ontzettend leuk, maar ook nog eens heel leerzaam. Om te beginnen is judo erg goed voor de motoriek voor jong en oud. Je leert hoe je moet vallen en opstaan en zo hou je je reflexen scherp. Daarnaast is judo erg goed voor het zelfvertrouwen. In de traditie van deze vechtsport discipline toont je respect voor de docent, maar ook voor je tegenstanders. Judo is een eeuwenoude Japanse traditie  vol erecodes. Bij dit respect komt natuurlijk ook een stukje discipline kijken. Ten slotte verhoogt judo de kracht en de souplesse, het uithoudings- en doorzettingsvermogen.

Voor wie is volwassenen judo geschikt
Heb jij als kind ook aan judo gedaan? Trek dan je symbolisch oude judo-pak uit de kast en kom een keer meedoen! Heb je nog nooit gejudood maar wil je het graag leren? Ook dan kun je bij ons terecht. Kortom, volwassenenjudo is voor iedereen die geïnteresseerd is in deze leuke en leerzame sport!

Wanneer
Kijk op het lesrooster voor actuele dagen en tijden.
 
Duur:              60 minuten
Intensiteit:      midden
Verbranding:  tot 500 cal.

Nog niet overtuigd? Vraag een gratis proefles aan!
Wil je zelf zien hoe een judo-les bij ons verloopt? Of heb je nog vragen? Meld je dan via onderstaand formulier aan voor een proefles. Wij nemen vanzelf contact met je op om een proefles te plannen.
Cookie instellingen