Fitness overzicht

Max Health Club helpt je om je persoonlijke doelen te bereiken. Afvallen, afslanken, sterker of fitter worden? Wat je doel ook is, wij helpen je dit te bereiken

JA! Ik wil lid worden en doe een lidmaatschapstest!

Om je daarbij te helpen bieden wij een groot aanbod aan faciliteiten, iets waarmee Max Health Club zich onderscheidt van andere clubs. Wij werken met A-merk kwaliteit fitnesstoestellen, zoals de Milon Cirkel en Technogym. Naast de mogelijkheid te sporten op reguliere fitnesstoestellen en het geavanceerde Milon systeem, bieden wij ook een grote functionele trainingsruimte met kooi, grasmat, losse gewichten en meer. Groepslessen volg je bij ons onder andere van Les Mills. Waarom? Omdat wij niet voor minder gaan dan het beste, want jij bent dat waard!
 
Gemak
Onze Technogym cardio-apparaten  zijn uitgerust met de nieuwste schermen, zodat je zelfs kunt genieten van je favoriete Netflix serie terwijl jij traint. Jezelf fit krijgen en houden is nog nooit zo makkelijk geweest!
 
Begeleiding
Als lid is er een heel begeleidingstraject dat bij je lidmaatschap hoort. Maak daar gebruik van! Wij zien in de praktijk dat leden die zich regelmatig laten begeleiden, gemotiveerd blijven. Veel bewegen hebben we nodig voor een goede gezondheid. Bekijk ons begeleidingsmenu met alle mogelijke begeleidingsafspraken. Onze fitness professionals staan voor je klaar!
 
Fitness trainingsessies door onze fitness professionals
Naast vrij trainen en begeleiding bieden wij meerdere trainingssessies aan in de fitnessruimte. Wil je weten wat de functionele circuittraingen inhouden en wanneer deze sessies worden gegeven? Klik dan hier.
 
Waarom kom jij fitnessen bij Max Health Club?

 • Wil je weten welk lidmaatschap het beste bij jou past? Doe dan de lidmaatschapstest en wij nemen contact met je op om je goed te informeren.
 • Wil jij wellicht lid worden van Westvliet? Maak kennis met een gratis proefles.
 • Meer dan 55 groepslessen en -activiteiten per week.
 • Zie je door de bomen het bos niet meer met zoveel lessen? Geen nood. Wij hebben onze ruim 55 groepslessen onderverdeeld in 4 groepen, zodat je makkelijk de lessen kunt vinden die bij je passen: Fit en Ontspannen, Fit en Slank, Sterk en Fit en tot slot Fit en Soepel.
 • Racketsport: 9 squashbanen.
 • Uniek in de regio: slimme fitness met de Milon Cirkel. Fit, sterk en slank in slechts 35 minuten in het Milon circuit, met professionele begeleiding. Niet goed? Geld terug!
 • Train zelfstandig of onder begeleiding van een van onze fitnessprofessionals en doe mee met een van de lessen functionele training. Kijk op het lesrooster voor tijden.
 • Wil je echt snel resultaat en ben je gebaat bij intensieve begeleiding van jouw eigen persoonlijke coach? Dan zijn 1 van onze 10-weken programma's zeker iets voor jou! In 10-weken tijd Start je met Bewegen en voel jij je Sterk & Fit of Fit & Slank, of kom je weer Back in Shape na de zwangerschap of ga je de Fit Challenge aan!
 • Voor bedrijven bieden we vele mogelijkheden om op een verantwoorde wijze het ziekteverzuim terug te dringen, de teambuilding te versterken en werkmoraal te verbeteren. Dit kan d.m.v. bedrijfsfitness en sportarrangementen bij Westvliet.
 • Wij zorgen voor je kinderen terwijl jij onbezorgd tijd hebt voor jezelf en kunt sporten en ontspannen. Breng je kinderen naar de kinderopvang of een van de vele kids sport- en spelactiviteiten. Kijk op ons kidsrooster voor alle dagen en tijden. Zij zullen de tijd van hun leven hebben!
 • Doorwerken in de kindervakantie? Wij bieden de oplossing met onze sportkampen.
 • Fysiotherapie voor alle blessures en klachten.
 • Brasserie met menukaart voor lunch & diner.
 • En voor het gemak: ruime gratis parkeergelegenheid voor de deur!
 
Wil je ons ervaren? Alleen, met je partner, je hele gezin of met vrienden of collega's? Dat kan! Neem contact op via aandevliet@maxhealthclub.nl of door te bellen naar 070 3864440 om een afspraak te maken voor een proefweek.
 
Wij hopen je snel te zien!
Cookie instellingen