Functionele training

Functionele training brengt je terug naar de basis van sport en dat doe je bij Max Health Club Aan de Vliet voor Voorburg en Leidschendam en omgeving. Wij verzorgen deze supereffectieve groepsfitnesstraining toegankelijk voor alle niveaus. 

JA! Ik wil mij energiek, fit en sterk voelen en doe de lidmaatschapstest!

Voor iedereen
Bij functionele training worden cardio, coördinatie, balans, snelheid, kracht, power, flexibiliteit en nauwkeurigheid in een uitdagend circuit gecombineerd. Oefeningen zijn makkelijk aan te passen, zodat iedereen (jong of oud, man of vrouw, gevorderde of beginnende sporter) mee kan doen en voldoening kan halen uit deze groepstraining. 
 
Reserveer een plek
De lessen zijn toegankelijke voor maximaal 8 personen waardoor er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht en veilig sporten is gegarandeerd. Om deel te nemen aan de les maak je een reservering met je eigen unieke reserveringslink.
 
Schrijf je in bij de receptie voor een small group sessie ‘functionele training’ met jouw coach. Hierna weet jij precies hoe je veilig en resultaatgericht kunt trainen door middel van functionele training. Kijk op het lesrooster voor de tijden.

Proefles
Heb jij nog nooit aan de Functionele Training meegedaan, maar ben je er wel nieuwsgierig naar? Is het wel iets voor jou? Geef je dan nu op voor een proefles. Vul het formulier in en wij nemen snel contact op met je voor het maken van een afspraak.

Cookie instellingen