Adverteren bij Westvliet

BEDRIJVEN OPGELET! NIEUW bij Westvliet: adverteren op de squashbanen d.m.v. sponsoring!

Wil je jouw bedrijf onder de aandacht brengen bij onze leden en reguliere bezoekers? Sponsor een squashbaan van Westvliet en adverteer tegelijkertijd jouw bedrijf op de onderste tin of bovenaan de voorste squashmuur. Squashen is nog nooit zo leuk geweest op jouw 'eigen' squashbaan!


Buiten alle ruim 2600 recreatieve squashspelers en andere sporters heeft Westvliet ook 11 squashteams - zowel dames als heren - die volop trainen om goed te presteren tijdens de wedstrijden die wisselend uit en thuis plaatsvinden. Het bereik van jouw sponsoring zal dan ook groot zijn en jouw bedrijf nieuwe potentiele klanten kunnen opleveren.

Mis deze kans niet om jouw bedrijf op de kaart te zetten bij onze leden en bezoekers en zo in de regio Den Haag, Voorburg, Leidschendam en wellicht verder jouw clientèle uit te breiden. En dit alles d.m.v. het sponsoren van een mooie sport: squash!

Klik hier voor meer informatie en/of vul het onderstaande contactformulier in. Wij nemen z.s.m. contact met jou op om de sponsor-/adverteermogelijkheden voor jouw bedrijf te bespreken. 

 

Aanvraag adverteren bij Westvliet

Cookie instellingen