MIJN VOEDINGSPLAN

Wat is goede voeding? 
De eeuwenoude waarheid geldt nog steeds: je bent wat je eet!
 
Het is ongelooflijk belangrijk voor onze algehele gezondheid te weten welke voeding ons lichaam krijgt. Maar hoe ziet een goed dieet eruit?

 
Er bestaat geen eenduidig plan dat gelijk is voor iedereen. Onze voedingsbehoeften variëren namelijk in de loop van de tijd, afhankelijk van veel factoren, zoals onze mate van activiteit, onze levensfase, onze gezondheid en persoonlijke doelstellingen.
 
Maar er gelden wel een aantal basisvereisten om te voldoen aan de reguliere voedingsbehoeften van je lichaam:
 
 • Krijg genoeg calorieën binnen uit voeding van hoogwaardige kwaliteit voor je dagelijkse energiebehoeften.
  Het gaat hier om de balans tussen de zogeheten langzame koolhydraten met langzame afgifte van energie enerzijds en goede vetten anderzijds.
   
 • Eet een verscheidenheid aan verse, onverwerkte voedingsmiddelen.
  Dit houdt in focus op fruit, groenten, volle granen, peulvruchten, zuivel en mager vlees.
   
 • Drink genoeg water!
  Probeer dagelijks 2-3 liter water in hoeveelheden van minder dan 300 ml tegelijk te drinken.
   
 • Zorg voor adequate proteïne.
  Voor onderhoud en herstel van cellen heeft je lichaam behoefte aan proteïne waar je iets mee kunt, zoals kipfilet, vis, eieren, noten en bepaalde zuivelproducten.
   
 • Zorg dat je genoeg essentiële mineralen binnen krijgt, zoals ijzer, calciummagnesium en zink.
   
 • Kies hoogwaardige voedingsstoffen.
  Dit zijn de microvoedingsstoffen in het voedsel die het mogelijk maken dat organen optimaal kunnen functioneren en presteren. We hebben natuurlijk energie nodig, maar het zijn de hoogwaardige voedingsstoffen die belangrijke interne processen zoals de ademhalings-, cardiovasculaire-, musculaire-, spijsverterings- en immuunfunctie optimaliseren.
 
Wil je leren hoe je bovenstaande kennis in praktijk brengt in soorten voeding en hoeveelheden? Wil je voor de rest van je leven de juiste kennis hebben over wat welk voedsel voor jou doet? Wil je weten wat voor lichaamstype jij hebt en wat voor verbrandingsproces jouw lichaam heeft? Wil je weten waar jouw lichaam mee gebaat is om zich goed te voelen, zodat JIJ je goed voelt? Dat kan!
 
Vanaf nu bieden wij onze leden MIJN VOEDINGSPLAN aan. Dit programma laat zich niet meten in weken, maar in 4 persoonlijke sessies met onze voedingsspecialisten. Speciaal voor leden bieden wij deze 4 sessies aan voor slechts €75. En wil je meer begeleiding? Dan kan dat ook.
 • 4 persoonlijke sessies
 • persoonlijke coaching
 • ledenprijs: €75

Kies voor een gezond en fit leven. Kies voor MIJN VOEDINGSPLAN!


 
Cookie instellingen