Overzicht

Zelfs in coronatijd 55 groepslessen per week op ons rooster én extra fitnesssessies.


Bij Max Health Club Aan de Vliet in Den Haag en omgeving Voorburg worden er wekelijks meer dan 35 groepslessen gegeven. Je traint in groepsverband en onder begeleiding van een enthousiaste instructeur op muziek. Groepsfitness is geschikt voor elk type sporter met elk type doelstelling.

Ja! Ik wil lid worden en meedoen met alle groepslessen!

Met het Clubabonnementen volg je alle lessen
De groepslessen in de sportschool gaan volgens een vast rooster en zitten geheel inbegrepen bij jouw fitnessabonnement (niet bij het  racketsportabonnement).
 
Groepsfitness op basis van doelstellingen
Onze lessen zijn verdeeld in 4 categorieën. Wil je werken aan je conditie? Dan kijk je bij Fit & Slank waar alle high impact energylessen bij elkaar staan. Bij Fit & Slank vind je alle groepslessen(waarin je echt calorieën verbrandt) bij elkaar op een rij. Andere doelstellingen met bijbehorende categorieën zijn: Sterk & Fit, Fit & Soepel en Fit & Ontspannen. Je kunt je ook altijd laten adviseren door een van onze fitnessprofessionals.
 
Kies jouw doelstelling en klik op de groepsles voor meer specifieke informatie.
Fit & Slank Sterk & Fit Fit & Soepel Fit & Ontspannen
RPM BodyPump Pilates Hatha Yoga
Spinning Grit Strenght BodyBalance Yin Yoga
Grit Cardio XCore Total Body Workout BodyBalance

Kick Fit 

Kick Fit (v.a. 1 sep) Judo Power Yoga
Zumba Judo Power Yoga Tai ji Qi Gong
BodyPump Power Yoga Zumba Gold Zwangerschapsyoga
Zumba Gold Functionele training Zumba Mama Yoga
       
       

Alle lestijden zien? Klik voor het lesrooster.
Liever een rooster thuis aan de muur? Je kunt het lesrooster via de website downloaden en uitprinten, óf haal een geprinte versie op bij de receptiebalie.
 
Doe de lidmaatschapstest! 
Meld je dan hieronder aan. Vul je gegevens in en klik op verzenden. Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen voor een persoonlijke kennismaking en informatie over hoe ook jij bij ons de groepslessen kunt gaan volgen.

Lidmaatschapstest

Cookie instellingen