Kinderoppasservice

Wil je onbezorgd kunnen sporten?
Max Health Club Aan de Vliet biedt haar leden een gratis kinderoppasservice aan. Jij kunt ontspannen en ongestoord sporten, terwijl ons kinderoppasteam zorg draagt voor jouw kind(eren). Onze team biedt spelactiviteiten aan, maar de kinderen kunnen ook zelfstandig spelen met divers speelgoed dat wij in huis hebben voor de leeftijdscategorie van 0-4 jaar oud.
Op de doordeweekse dagen bieden wij deze gratis oppasservice aan in de DOJO. (studio 2e etage). In het weekend kun je je kind(eren) brengen naar de professionele kinderdagopvangruimte bij binnenkomst van Westvliet direct rechts naast de entree. *

Reserveren is verplicht! Zonder reservering loop je het risico dat wij vanuit veiligheidsoverwegingen geen oppasplek hebben voor jouw kind(eren).

Voor wie
Onze crèche-dienst is er alleen op basis van reservering voor kinderen vanaf 3 maanden t/m 4 jaar oud. Alle kinderen van leden kunnen kosteloos gebracht worden. Voor kinderen van niet-leden wordt een toegang van €7,50 gerekend per keer.

Wanneer
  • Woensdag en vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur 
  • Zaterdag en zondag van 08.45 tot 11.45 uur

 
Veiligheid voorop
Per leidster mogen er 2 baby's en 4 dreumessen en/of peuters worden gebracht (of 6 dreumessen en/of peuters en geen baby's). Vanuit veiligheidsoverwegingen staan wij meer kinderen per leidster niet toe. Reserveer daarom tijdig een plek, anders loop je het risico dat er geen plek is voor jouw kind(eren) en je dus niet kunt gaan sporten als je spontaan met je kinderen binnen komt.

Nog vragen? 
Vul het onderstaande formulier in en wij contacten jou z.s.m.
 

Informatie aanvraag

Cookie instellingen