Kids Judo

Op zoek naar judo in Den Haag, Voorburg, Leidschendam, Leidschenveen of Rijswijk en omgeving? Kom dan eens kijken bij Max Health Club Aan de Vliet!
Wij geven al jarenlang judoles aan kinderen vanaf 2 jaar. Daarnaast bieden wij ook judolessen voor volwassenen. 


Waarom judo?
Judo is niet alleen ontzettend leuk, maar ook nog eens heel leerzaam. Om te beginnen is judo erg goed voor de motoriek, zelfs voor de allerkleinsten. Zij leren al spelenderwijs hoe ze moeten vallen en opstaan. Daarnaast is judo erg goed voor het zelfvertrouwen. Ook leren kinderen respect te hebben voor hun meester/juf, tegenstanders en de Japanse traditie. Bij dit respect komt natuurlijk ook een stukje discipline kijken. Ten slotte verhoogt judo het uithoudings- en doorzettingsvermogen.

Wanneer en voor wie?
Bij Westvliet wordt er op bijna iedere dag van de week judoles gegeven. Doordeweeks is de judo vooral in de middag en avond. In het weekend begint de judo in de ochtend en eindigt deze in de vroege middag. Iedere groep wordt ingedeeld op basis leeftijd en niveau. Voor meer informatie over de lesindeling kunt u terecht bij het lesrooster. In onze judolessen wordt judo gecombineerd met spelelementen, waardoor de lessen voor ieder kind leuk zijn!

Eerst even proberen
Wij nemen vanzelf contact met je op om een proefles te plannen. Ieder kind mag maximaal twee proeflessen komen doen om te kijken of judo bij hem of haar past. Wanneer de groep waar je jouw kind voor wilt aanmelden vol zit, komt jouw kind op onze wachtlijst. Zodra er weer plek vrijkomt brengen we je hiervan op de hoogte! 

Vraag een gratis proefles aan!
Wil je zelf zien hoe een judoles bij ons verloopt? Of heb je nog vragen? Neem een kijkje op onze website & meld je hier aan voor een proefles. Je kunt ook contact met ons opnemen via het onderstaande contact formulier.


 

 

Judo

Cookie instellingen