Kids racketsporten

Squash, badminton en racquetball voor kinderen en tieners vind je bij Max Health Club Aan de Vliet voor Den Haag, Voorburg, Leidschendam, Leidschenveen, Rijswijk en omgeving.

Op tijd starten met sport en bewegen is erg belangrijk. Om voort te borduren op de dagelijkse beweging van kinderen en tieners bieden we bij Westvliet Fitness- & Racketclub ook sport aan voor tieners en kinderen. 

Jeugdracketsporten (vanaf 12 jaar)
De Jeugd heeft toegang buiten de spitsuren van de doordeweekse dagen. Kinderen vanaf 12 jaar mogen zelfstandig spelen en banen boeken indien zij het juiste abonnement hebben.

Banen reserveren
Om zelfstandig te spelen kun je bij Max Health Club Aan de Vliet per 45 minuten (squash en racquetball) en 60 minuten (tbadminton) een baan reserveren. Dit kan een week van tevoren via onze receptie of via het online reserveringssysteem. Het reserveren van een baan is alleen mogelijk wanneer de tiener een racketsport- of een studenten-abonnement heeft. Met een kids-abonnement kan er gespeeld worden op basis van beschikbaarheid binnen de hieronder genoemde tijden.:
  • Maandag t/m vrijdag van 07.00 tot 17.00
  • Zaterdag en zondag van 12.00 tot 16.00 uur
 
Les krijgen
Voor alle racketsport disciplines die wij aanbieden zijn er lessen te boeken. De lessen worden verzorgt door onze partners. Voor meer informatie over lessen, kijk bij: Voor meer informatie of het afsluiten van een kids lidmaatschap, vul onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met je op.
 

Informatie aanvraag

Cookie instellingen