Tarieven

Er is meer dan alleen fitness...
Max Health Club Aan de Vliet is 7 dagen per week geopend. We bieden diverse groepslessen, de grootste fitness zone in de directe omgeving, judolessen van Westvliet Judo, high performance trainingen van MOVE. en sportdagen voor de jeugd van JOIN.| kidsactiviteiten. 

Onze Missie:
Westvliet is actief in de sportieve vrijetijdssector en biedt faciliteiten om een actief en gezond leven te leiden. Wij streven naar een optimaal resultaat, zodat kunnen blijven innoveren en investeren in een kwalitatieve klantbeleving. De Westvliet-beleving staat voor gezelligheid, plezier en goede gezondheid. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen!
 
Onze Visie:
Max Health Club Aan de Vliet is dé familieclub in Voorburg-Leidschendam en omgeving met een uitgebreid aanbod aan sport, ontspanning en gezondheid. Onze leden worden gastvrij ontvangen in een gezellige clubomgeving waar Westvliet zich inzet voor herkenning en erkenning van de leden.

De vrijheid om alles te gebruiken of alleen een balletje te slaan
Bij Max Health Club Aan de Vliet kun je onbeperkt squash en racquetball spelen vanaf € 43 per maand. Onbeperkt fitnessen en deelnemen aan de groepslessen kan al vanaf € 57 per maand. Wil jij vrij zijn om onbeperkt alles te kunnen doen? Dan ga jij voor ons all-in Club Resultaat lidmaatschap vanaf € 73 per maand.

SCHRIJF JE NU IN!

Wij bieden verschillende mogelijkheden in duur van het lidmaatschap, in frequentie van sportbehoefte én in behoefte aan gebruikerstijden, zodat we voor ieders wens een oplossing op maat kunnen bieden. Laat je informeren door ons informatieteam om er achter te komen welke vorm lidmaatschap het beste bij jou past.

DOE DE LIDMAATSCHAPSTEST!

Begeleiding inclusief
Een uitgebreid begeleidingstraject is inclusief al onze Club lidmaatschappen. Kijk hier voor het begeleidingsmenu. Wil je meer weten en ben je geinteresserd hoe wij het verschil maken en 'echte' waarde geven aan jouw sportlidmaatschap? Vul dan je gegevens in, zodat wij jou kunnen contacten, of kom langs op de club en breng ons een vrijblijvend bezoek.

Familielidmaatschap
Max Health Club Aan de Vliet is een fanmilieclub. Daarom bieden wij een uniek familieabonnement aan, waarmee je met het hele gezin kunt sporten op één abonnement. Ben je lid met je partner, dan ben je al snel voordeliger uit als je kinderen mee willen doen aan al die leuke sport- en spel activiteiten die wij bieden vor kinderen. Wij informeren je graag verder over de voorwaarden.

Voorwaarden NLActief
Wij zijn aangesloten bij NLActief (voormalig Fitvak), de branche organisatie voor sportscholen. Op al onze lidmaatschappen zijn de algemene voorwaarden van kracht die door NLActief zijn opgesteld. Kijk hier voor de algemene voorwaarden. Daarnaast bieden wij extra flexibiliteit buiten deze voorwaarden om: in de maanden juli en augustus is jouw lidmaatschap tijdelijk overdraagbaar op iemand anders voor een minimum termijn van 2 weken. 

Algemene verordering gegevensbescherming (AVG)
Wij respecteren de privacywetgeving. Klik hier om onze Privacy verklaring te downloaden.

Welk lidmaatschap past bij mij?
Om erachter te komen welk abonnement in deze sportschool het beste bij jou past, kun je hieronder de lidmaatschapstest doen.  Vul het formulier in en klik op verzenden. Je krijgt bericht met de uitslag. Invullen duurt slechts 1 minuutje!

Lidmaatschapstest

Cookie instellingen